Rullefelt i Ringsted

MB Autoteknik tilbyder rullefeltmåling i 4100 Ringsted. Vi har noget af det bedste udstyr til effektmåling af biler. Dette gælder både forhjulstrukket og baghjulstrukket biler. Vores udstyr sørger for retvisende og stabile målinger.

Vi kan måle biler der kan køre op til 360 kilometer i timen og biler der har op til 1500 hestekræfter.

Prisen på test eller fejlfinding varierer alt efter opgavens omfang og derfor er du altid velkommen til at ringe for et tilbud på din opgave.

Hvad er et rullefelt?

Et rullefelt er et værktøj som kan bruges til flere forskellige ting. De primære ting vores rullefelt bruges til er effektmåling af motor, måling af transmissionstab og til fejlfinding vha. parametre som ville være for farlige eller umulige at gøre på vejen.

Et rullefelt består af fire store og tunge ruller, som bilen trækker i gang. Ved en effektmåling registrerer rullefeltets sensor eksempelvis tiden det tager for bilen at accelerere op gennem et gear, og udefra dette kan det udregne bilmotorens effekt. Effektmålingen er bilens hestekræfter og moment. Efter effektmålingen kan der printes en kurveoversigt fra testen på rullefeltet. Man kan også måle motorens blanding mens testen står på og også få udleveret en kurveoversigt over disse resultater.

Sådan virker et rullefelt

Værktøjet fungerer ved, at man simulerer hvordan en bilmotor opererer under overvågede omstændigheder vha. rullefeltssystemet. Der skabes modstand på de drivende bilhjul, så systemet registrerer omdrejningerne på krumtappen på motoren. Med andre ord kan man i princippet anse det som værende én stor bremse. 

Hvilke målinger foretager et rullefelt?

Man foretager følgende målinger:

  • Udstødning
  • Brændstof
  • Indsugning
  • Knastaksler
  • Topstykke
  • Ladetryk
  • Tænding
  • Temperatur
  • Modtryk
 

De mest almene fremgangsmetoder er, at tilføre bremsekraft ved hjælp af en bremse. Dette kan både være en vandbremse, hydraulisk bremse eller elbremse. Disse bremser frigiver energien, og dette absorberes og udledes som varme.

Rullefelt Ringsted

Hvor kan man købe et rullefelt?

Hvis du selv er interesseret i at købe et rullefelt, så kan det være svært. Nogle vælger selv at bygge et, mens andre finder leverandører fra udlandet.

Du kan dog prøve at kigge her.

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Som lokal mekaniker i Ringsted kan vi tilbyde flere forskellige ydelser, så din bil kører under de bedste omstændigheder. 

Serviceeftersyn i Ringsted

Hos MB Autoteknik har vi serviceeftersyn til enhver type bil og behov. Hvis din bil skal have service efter fabrikantens anbefalinger og forskrifter kan vi klare det, og hvis den blot skal vedligeholdes med et årligt olie- og oliefilterskifte kan vi klare det.

Et Rullefelt er et stykke værktøj som kan bruges til flere forskellige ting. De primære ting dette bruges til, er effektmåling af motor, måling af transmissionstab og til fejlfinding vha. parametre som ville være for farlige eller umulige at gøre på vejen.

Aircondition service i Ringsted

Man kan ikke undgå vedligeholdelse af aircondition eller klimaanlæg systemet. Med tiden tabes kølemidlet, hvilket kan resultere i nedsat køleevne. Hos MB Autoteknik anbefaler vi at få tjekket din bils kølesystem hvert andet år.

Rudeskift i Ringsted

Hvis din forrude er revnet, bør du få udskiftet din forrude. Hos MB Autoteknik kan vi skifte forrude på alle bilmærker, modeller og årgange. Vi har en høj faglighed, og vi kan altid sikre dig et ordenligt stykke arbejde ved skift af autoglas.

Opdatering af styreenheder

Styreenheden i bilen fungerer som bilens hjerne. Jo nyere bilen er – jo flere “hjerner” har den brug for. I takt med at bilerne kan mere og mere kræver det selvfølgelig også flere hjerner. Det er vigtigt at få opdateret bilens styreenheder.

Dækskift i Ringsted

Dækkene er vores eneste kontakt til vejen. Derfor er det vigtigt at dækkene efterses og dæktrykket kontrolleres regelmæssigt. Hos MB Autoteknik kan vi både hjælpe med dækskifte, tjekke dæktryk og give tips og tricks til vedligeholdelse af bildæk.